KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Rada pedagogiczna

Dyrektor Szkoły

Adam Szadkowski

Wicedyrektor

Lidia Turska

Pedagog

Ewa Sawicka
Magdalena Kulig - Staniewska

Logopeda

Magdalena Kulig - Staniewska
Ewa Sawicka

Nauczyciele

I a - Lidia Kucharczyk - Dera
I b - Justyna Worotnicka
I c - Aleksandra Grądziel
II a - Danuta Szymczyk
II b - Jolanta Strokowska
III a - Izabela Marszałek
III b - Dorota Wielgus

Język polski
Zofia Pawełczyk
Magdalena Wawrzyniak (wychowawca kl. VII a)

Język angielski
Magdalena Piasny (wychowawca kl. VII c)
Izabela Skonieczna (wychowawca kl. V a)
Krzysztof Harasim (wychowawca kl. VII b )

Język niemiecki
Aleksandra Charciarek

Matematyka
Jolanta Zbierska 
Dorota Siejkowska (wychowawca kl. VI d)
Małgorzata Wach (wychowawca kl. V b)

Przyroda
Lidia Kucharczyk-Dera

Historia
Barbara Skierniewska -Woźny (wychowawca kl. VI b)

Wychowanie fizyczne
Małgorzata Walczak (wychowawca kl. IV a)
Michał Buchowicz (wychowawca kl. VIII b)
Łukasz Góral (wychowawca kl. VIII a)
Ewa Sosler (wychowawca kl. VI a)

Zajęcia komputerowe
Michał Buchowicz
Sławomir Majchrowski (wychowawca kl. VI c)

Zajęcia techniczne
Małgorzata Walczak

Muzyka
Magdalena Kościuszko

Plastyka
Magdalena Krupa

Chemia
Małgorzata Balcerowska

Fizyka
Ewa Sobiczewska-Guzek

Geografia
Mateusz Konieczny (wychowawca klasy IV b)

Biologia
Małgorzata Balcerowska

Wiedza o społeczeństwie
Magdalena Matuszewska

Edukacja dla bezpieczeństwa
Małgorzata Gierczak

Wychowanie do życia w rodzinie
Małgorzata Walczak

Religia
Marzena Lewandowska
Teresa Kroc

Biblioteka
Justyna Wachowiec

Świetlica
Magdalena Kulig-Staniewska
Dorota Szewczyk
Milena Krawczyk
Magdalena Krupa
Małgorzata Ostrowska
Joanna Łukasik
Aleksandra Charciarek

Nauczyciel wspierający
Tomasz Majewski
Magdalena Balcerowska
Ewelina Lewandowska

Doradztwo zawodowe
Ewa Sawicka