KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum 2018/2019

Zakończenie Roku Szkolnego 2018/2019

I tak oto rozpoczęliśmy WAKACJE Wszystkim uczniom życzymy radosnych chwil, dużo odpoczynku, pięknej pogody i bezpiecznej zabawy!...

Łódź w obiektywie 2019

VI Konkurs fotograficzny „Tereny zielone Łodzi” Prace naszych uczniów w oczekiwaniu na rozstrzygnięcie konkursu, które nastąpi we wrześniu … Trzymamy kciuki :)...

Podsumowanie VII edycji ogólnołódzkiego konkursu fotograficznego

6 czerwca odbyło się uroczyste podsumowanie VII edycji ogólnołódzkiego konkursu fotograficznego „Fotografujemy nasze miasto” za nami.  Nasi uczniowie w gronie wyróżnionych:    w kategorii „Przyroda w moim mieście”  Oliwier Dejda zajął III...

Zakończenie Roku Szkolnego 2018/2019

Szanowni Państwo, w związku z decyzją MEN o zmianie terminu zakończenia roku szkolnego przedstawiam harmonogram uroczystości w Naszej Szkole 18.06.2019 godz. 16.00 klasy VII i VIII /zajęcia lekcyjne do godz. 11.30/ 19.06.2019 9.00 klasy I i II 10.00 klasy III i IV 11.00 klasy V i VI Spotkania odbędą się...

Podsumowanie konkursu fotograficznego

4 czerwca odbyło się uroczyste podsumowanie VI Konkursu Fotograficznego „Przyrodnicze Skarby Regionu Łódzkiego” pod patronatem ŁCDNiKP. Z przyjemnością informujemy, że nasz uczeń Michał Cychner z klasy 7a zajął II miejsce, natomiast  wyróżnienie otrzymali: Kinga Borkowska z klasy 7b or...

Turniej tenisa stołowego klas 7

Sportowa rywalizacja i wielkie emocje!!! Międzyklasowy Turniej Tenisa Stołowego za nami. Do rywalizacji przystąpili wszyscy uczniowie klasy 7a i 7b. Po zaciętej walce w duchu fair-play mamy zwycięzców: I miejsce Michał Cychner 7a II miejsce Fabian Nicewicz 7b III miejsce Kamil Kazusek 7b GRATULUJEMY wsz...

Konkurs fotograficzny ,,Pokaż jak czytasz"

W naszej szkole odbył się szkolny konkurs fotograficzno-czytelniczy, pt. ,,Pokaż jak czytasz". Celem konkursu było promowanie czytania wśród dzieci i młodzieży. W konkursie wzięło udział 23 uczniów. Wyniki konkursu: I miejsce - Bartosz Skępiec II miejsce - Martyna Goss III miejsce - Jan Słowiński Wyr&o...

Szkolny konkurs fotograficzny

8 marca rozstrzygnięty został Szkolny Konkurs Fotograficzny „Aktywne i bezpieczne ferie”. Komisja konkursowa nagrodziła prace następujących uczniów: Franciszek Moczulski 4a, Nela Nowak 4d, Gabrysia Gordinowicz 5a, Malina Maciejewska 5b, Oliwia Pisarkiewicz 5c. GRATULUJEMY!!!  ...

Szkolny konkurs fotograficzny

Zapraszamy uczniów klas 4-8 do udziału w szkolnym konkursie fotograficznym „AKTYWNE i BEZPIECZNE FERIE ZIMOWE”. Szczegóły na Librusie. Czekamy na Wasze zdjęcia …  A tak się bawi 7a … UDANYCH FERII !!! ">...

Rozstrzygnięcie konkursu bibliotecznego pt. ,,Biblioteka sercem szkoły

Dnia 7.XI.2018 r. nastąpiło rozstrzygnięcie konkursu plastycznego pt.,,Biblioteka sercem szkoły". W konkursie wzięło udział 7 uczniów z naszej szkoły. Celem konkursu było: propagowanie czytelnictwa, zachęcanie do odwiedzania biblioteki oraz rozwijanie zdolności plastycznych. Jury oceniało prace pod względem tech...